DESKTOP
TABLET
SMALL TABLET
SMARTPHONE
 
 
 
 
 

Lammerant

Het plaatje klopt

Dat de juiste muzikale sfeer bijdraagt tot het koopgedrag van consumenten, dat hoef je aan Dhr. Lammerant niet meer uit te leggen. Op zoek naar kwalitatieve achtergrondmuziek voor zijn vernieuwde zaak vond optiek Lammerant al snel een antwoord bij Artsound.

 
 

De vernieuwde winkel van Optiek Lammerant te Deinze kreeg een prachtig concept en het resultaat mag er zeker zijn. Bij zo een concept horen dan ook de juiste luidsprekers, discreet maar zeker vocaal present. De winkel werd voorzien van zeer discrete HPSQ525 frameloze luidsprekers met ultra strakke grille. Daarnaast werden ook de overige ruimtes voorzien van deze luidsprekers, waaronder de burelen, het atelier en de opslagruimte.

Alle luidsprekers zijn aangesloten op het centraal systeem dat voorzien is van een Ri60 ArtSound internetradio. Met de eenvoudig te bedienen app van de Ri60 is de aansturing van de muziek in verschillende zones mogelijk met een Smartphone of tablet. Tevens werd er geopteerd voor een complete manuele bediening per zone via twee meerkanaals versterkers die door de klassieke volumeregelaars te bedienen zijn.

De ArtSound Ri60 beschikt over DLNA, wat ten goede komt aan de vraag van Dhr. Lammerant om zijn persoonlijke playlists van zijn computer te kunnen streamen. Deze budgetvriendelijke installatie werd door ArtSound geleverd tot grote tevredenheid van de zaakvoerders en het personeel van Optiek Lammerant. 

Bekijk hieronder de foto's van dit mooie project. 

Projectdesign: Devy Vancauwenberge
Groothandel: Cheyns Kortrijk
Installatie: Joakim Geiregat

 
Vind dealer Projectaanvraag