DESKTOP
TABLET
SMALL TABLET
SMARTPHONE
 
 
 
 
 

Haelvoet

Prachtig in zijn eenvoud

Haelvoet te Ingelmunster, producent van tijdloos designmeubilair voor ziekenhuizen en rusthuizen, had het idee om luidsprekers te integreren en volledig weg te werken in een geperforeerd spanplafond. Geen evidente keuze, maar een uitdaging voor ArtSound.

 
 

Hemeryck Elektro uit Meulebeke mocht de AV-integratie van Haelvoet hun vernieuwde toonzaal verzorgen. Na talloze geslaagde AV-projecten lag de keuze voor ArtSound dan ook voor de hand. In samenspraak met architect en bouwheer werd er geopteerd voor een 100V systeem met eenvoudige bediening en naadloze integratie. De ArtSound UNI40T luidsprekers bleken de geknipte kandidaat voor deze installatie.

De UNI40T produceert een zeer mooi geluidsspectrum met de nodige diepgang en dat nog wel in maar liefst 16 zones, waaronder showroom, burelen, keuken, restaurant, tot het sanitaire gedeelte. Die zones worden aangestuurd door de MAT-8000 analoge matrix die op zijn beurt alle muziekbronnen verdeelt. In de showroom en burelen werd er gekozen voor de FL101T luidspreker met optionele zwarte luidsprekergrille, een streling voor het oog.

Dit systeem vergde uiteraard ook het nodige vermogen via de PR-4120 en PR-4240 versterkers die werden ingezet om het complete gebouw te voorzien hiervan. Om alles af te werken, werd het hele gebouw voorzien van makkelijk te bedienen wandpanelen voor het ultieme gebruiksgemak.

Een mooi voorbeeld van een compleet 100V-systeem, ontworpen en geïnstalleerd met de juiste deskundigheid. Klant, architect en installateur zijn zeer tevreden met het resultaat en wij kunnen dit enkel beamen. 

Projectdesign: Devy Vancauwenberge
Groothandel: CEBEO
Installatie: Hemeryck Elektro Meulebeke

 
Vind dealer Projectaanvraag