Wat is multiroom?

Dit is een audiosysteem die meerdere ruimtes of zones kan aansturen. Er zijn ook systemen Waar je per zone een andere bron kan beluisteren. dan spreken we van een multiroom-multisource systeem.

Waar moet ik op letten bij het installeren van een ART3.1BT?

Een ART3.1BT kan je inbouwen in een plafond of meubel. Hier steeds de antenne mooi openplooien voor een goed FM-DAB ontvangst. Een andere mogelijkheid is de ART3.1BT aansluiten op de coaxdistributie ( Telenet ). Verder 230V voorzien en eventueel een ethernetverbinding met oog op de toekomst. Hou er rekening mee dat een bluetoothstream enkel werkt in de ruimte waar de ART3.1BT is geplaatst.

Kan ik meerdere ART3.1BT apparaten gebruiken in dezelfde woning?

De ART3.1BT heeft een afstandsbediening die met een eigen code kan geprogrammeerd worden. Zo kan je meerdere toestellen in dezelfde woning gebruiken.

Wat is een SVC4.2 / SVC6.2 en waarvoor kan ik het gebruiken?

Dit is een eenvoudige oplossing om meerdere zones aan te sturen. Eigenlijk is dit een zoneregelaar. Dit toestel sluit je aan op een bestaande versterker en zo kan je dan 4 of 6 zones individueel op SVC in- en uitschakelen en regelen in volume.