Kan iedere luidspreker gebruikt worden in een 100V-installatie?

We hebben een hele reeks 100V luidsprekers, maar de klassieke luidsprekers kan je aan de hand van een specifieke transfo ( T20 en ET20 ) aansluiten op een 100V installatie.

Wat is 100V-techniek en wanneer doen we hier beroep op?

100V techniek wordt toegepast in professionele gebouwen ( winkels, bureaus, bedrijfshallen, productieruimtes, polyvalente zalen, sportterreinen…… ) dus vooral voor grotere oppervlaktes en / of langere kabellengtes.

Hoe bekabel ik een 100V-installatie?

Per zone kan je de luidsprekers allemaal in parallel aansluiten, naargelang het aan te sluiten vermogen en kabellengtes gebruikt men meestal een afgeschermde soepele kabel in 2x1,5mm² of 2x2,5mm².